Унгарският фестивал се сочи в множество класации като събитие, което човек задължително трябва да преживее

От 29-и юли до 3-и август в Унгария се проведе един от най-големите открити фестивали за електронна музика - O.Z.O.R.A. ("Озора"). Фестивалът дължи името си на село, намиращо се в областта Толна, Централна Унгария. Именно там от 2004 г. насам се провежда сайкъделик транс фестивалът. В последните години неговите посетители надхвърлят 30 000 души от цял свят.

 

Унгарският фестивал попада в множество класации и се сочи като един от фестивалите, които човек задължително трябва да преживее. И може би това съвсем не е случайно, защото попадайки веднъж там, човек се откъсва от всичко битово и ежедневно и става част от една страна на чудеса, приказни пейзажи, чудати герои и омайваща те музика. 

 

Освен всичко това O.Z.O.R.A. има и свои по-дълбоки цели освен да предложи просто поредното развлечение или музикално събитие. Част от програмата на фестивала са различни работилници и групови упражнения, които да помогнат на човек да постигне по-добро себепознание, да развие качества като любов и съчувствие и да изгради една по-силна връзка с природата.

 

Какво може да видите на O.Z.O.R.A. - вижте в галерията.