Англичанин и беларуски гражданин загинаха при различни инциденти в Несебър и Созопол

50-годишен англичанин и 56-годишен беларуски турист се удавиха в Черно море при различни инциденти, съобщиха от ОДМВР-Бургас, предаде БГНЕС.

 

В Районно управление „Полиция” - Несебър вчера по обяд е получено съобщение за удавен мъж в морето на плажа пред х-л „Роял Бей” във вилно селище „Елените” . Установено е, че това е 50-годишният английски турист Л.К., отседнал във в.с. „Елените” за лятна ваканция. Трупът му е откаран за аутопсия в катедра „Съдебна медицина” към МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” - Несебър.

 

При друг случай снощи в Районно управление „Полиция”- Созопол е получено съобщение за удавен мъж на плаж  „Хармани”в близост до спасителен пост № 5 в Созопол. Установено е, че 20 минути по-рано от морската вода е изваден 56 годишния беларуски турист – В.Д., дошъл в България със семейството си на 07. 08.2014 г. и отседнал в Созопол. Трупът на В.Д. е откаран за аутопсия в катедра „Съдебна медицина”към МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция”- Созопол.