Михаил Миков ще бъде кандидат в два избирателни района

Първи пленум на БСП с новия председател Михаил Миков. Очаква се социалистите да редят листите за изборите през октомври.


От 11:00 днес в централата на БСП лидерите на Левицата редят листите. Пленумат ще започне в 14 часа следобед. При лидерът на партията Михаил Миков се събраха онези, които ще кандидатстват за доверието на избирателите.


Засега се знае, че само Михаил Миков ще бъде кандидат в два избирателни района.


Очаква се на Пленума Бившият икономически министър Драгомир Стойнев да изясни под каква сума е положил подписа си в договора с „Уестингхаус”.


На фона на консолидацията в Левицата обаче, в Десницата като че ли няма разбирателство.


„ГЕРБ през последната една година не е казвал нито една лоша дума за Реформаторския блок или срещу всички стари десни партии. Може би реформаторите по този начин търсят някаква идентичност, да привлекат с конфронтацията определен брой избиратели”, обяви в студиото на „Събуди се” зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.


Борисов наистина е забележителен артист, така че от негова страна е възможно. Мен, който ме познава знае, че не съм толкова добър артист. Ако това беше театър, щях да работя в Народния театър”, коментира от своя страна бившият говорител на Реформаторския блок Радан Кънев.


„Проблемът на традиционната Десница не е ГЕРБ. ГЕРБ следва интереса си и взима това, пространството, което ние освобождаваме”, твърди пък Надейжда Нейнски от Коалиция „Десните”.


Повече по темата гледайте във видеото.