Тази вечер е големият финал на Big Brother All Stars

 

Тази вечер е големият финал на Big Brother All Stars. Това съвпада и с 10-годишнината на формата у нас.

 

"Изключителен фен съм на формата Big Brother, въпреки че интелектуалната позиция е да се гнусим от него. Появата му промени света в голяма степен, защото е свързан с два процеса. Първият - с придвижването на частното тяло към центъра на обществения интерес. Вторият е, че форматът позволява на обществото да се себепознава”, коментира в „Здравей, България” Любен Дилов-син.

 

"Философията на нашия живот е себепознанието. Big Brother е начин да ти даде себепознание по екстремен път, ударно. Той винаги е шокиращ. Дали е криво и вярно огледало, няма никакво значение. Той отваря този предмет на разговор, в който важният въпрос е това ли съм аз”, обясни Дилов.

 

На въпрос кой според него трябва да спечели довечера, той коментира, че симпатизира на няколко души и ще му бъде любопитно кой ще изберат зрителите. Интересно ще му бъде и как публиката ще оцени „двамата мачовци” в Къщата в лицето на Христо и Ники Китаеца.

 

"Те представляват някакъв много странен архетип на българския мъж, който пикае в мивката и се бърше в завесата и това се смята за много секси”, на мнение Любен Дилов-син.

 

Какво още коментира той - гледайте във видеото!