Каналите на "Нова Броудкастинг Груп" ще излъчат близо 100 мача от "А" група и турнира за купата

Берое и Лудогорец дават началото на наситената с български футбол пролет в ефира на "Нова Броудкастинг Груп", на чиито честоти ще бъде и новият HD канал Диема Спорт.

 

Заралии и разградчани изместиха за 15 февруари първия осминафинал от турнира за Купата на България помежду си заради участието на Лудогорец в Шампионската лига. Двата състава ще стартират дуела помежду си на стадион "Берое" в 13:00 часа в неделя.

 

Това е третият им сблъсък за Националната купа, като и в предишните два премериха сили на осминафиналите, като Лудогорец продължи напред. Именно тимът от Разград и съперникът от Стара Загора са и отборите, които в изминалите три сезона обраха всички възможни отличия в българския футбол.

 

Шампионатът в "А" група се подновява на 28 февруари, а всички мачове до края на първенството ще бъдеат предавани пряко в каналите на "Нова Броудкастинг Груп". Няма да бъде пропусната и нито една среща от турнира за Купата на България. Общата сметката показва, че от 15 февруари до 30-ти май на живо ще бъдат излъчени 93 мача. Освен това продължават предаванията от английската Висша лига, както и двубоите от квалификациите за Европейското първенство във Франция през 2016 година.