80% от песните сякаш бяха написани от един и същи композитор, допълни музикантът

 

„Много съм горда, това беше истинска победа. Браво на Поли Генова и на целия екип, който стои зад нея. Невероятна емоция, страхотно преживяване”, заяви в „Събуди се” музикалният продуцент Саня Армутлиева след класирането на България на четвърто място на конкурса „Евровизия”. 

Още по темата

 

„Смятам, че това е единствената платформа, на която държави като нашата може да бъде забелязана в музикално отношение. Именно затова много ценя конкурса и трябва да бъде взиман сериозно. Поли Генова отвори пътечка, за да може някъде някои хора да започнат да мислят какво се случва в България”, допълни тя.

 

„Никога не съм бил фен на „Евровизия”. Даже съм бил много краен, наричайки я музикалната параолимпиада. Безспорно обаче това е голям успех. Нашата песен беше много различна от останалите, които 80% от тях сякаш бяха написани от един и същи композитор. Даже по едно време заспах”, коментира музикантът Венци Мицов.

 

„Много ми хареса артистичното й представяне. Излъчваше много позитивна енергия, което спечели хората. Много се радвам за резултата”, каза от своя страна победителката в последния X Factor Христиана Лоизизу.

 

„Благодаря ви, българи. Благодаря където и да сте били. Вие бяхте заедно, продължавайте да бъдете толкова сплотени. Такива моменти ни сближават и ви благодаря от цялото си сърце. Толкова съм горда”, коментира Поли Генова след края на конкурса.