Тя разказа защо се впуска в президентската битка

До деня на президентските избори екипът на предаването „Комбина” ще среща зрителите на NOVA  с претендентите за държавен глава.  Първа Татяна Дончева пусна екипа на „Комбина” в дома си за едно болезнено откровено интервю. 

По темата

„Смятам, че отключването на борбата с мутрите и мафията трябва да стане в президентската институция. Тази институция крие огромни възможности за влияние в най-хубавия смисъл”, коментира тя. 

„Аз имам едно преимущество – не съм от мразените политици, но съм политик, който е видял много работи от към кухнята”, подчерта тя. 

Дончева разказа повече и за съдебната процедура за регистрация на ДПС. „Бях прокурорът, който отказа регистрацията на ДПС. Главният прокурор генерал Мартин Гунев ме повика в кабинета си, беше дошъл извънредно, попита ме какво мисля. Аз му казах, че това е партия на етническа основа и съм готова да го аргументирам. Той каза, че това е достатъчно. Дойдоха от тогавашните служби и поискаха да ми дадат оръжие. Аз им казах, че пистолетът ще ми тежи в дамската чанта и че няма да го използвам, освен да ударя някого с чантата”, обясни Дончева. 

Какво още каза тя – гледайте във видеото!