Певецът е оставил 105 млн. британски лири, твърдят местните медии

Част от състоянието на Джордж Майкъл ще бъде наследено от неговите кръщелници, съобщават британските медии, цитирани от БГНЕС.

ФЕНОВЕ СЕ СТИЧАТ ПРЕД ДОМА НА ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ, ЗА ДА ОТДАДАТ ПОЧИТ

По данни на в. „Дейли мирър“ Джордж Майкъл разполага с общо 105 млн. британски лири (около 130 млн. долара). Приживе той е дарил голяма част от средствата си за благотворителност и самият той е бил доброволец приюти за бездомни.

ОТИДЕ СИ ДЖОРДЖ МАЙКЪЛ - ГАЛЕРИЯ

По темата

Сред възможните наследници на певеца са децата на известния английски актьор, музикант и телевизионен водещ Мартин Кемп – синът му Роман и дъщеря му Харли Мун. Дял от състоянието на Джордж Майкъл може да отиде и при дъщерята на певицата Гери Халиуел – Блюбел.

Музикантът почина на 25 декември в дома си в графство Оксфордшир, Великобритания . Смъртта му е установена от екипите за спешна помощ, пристигнали на мястото.

Според британската полиция смъртта му е настъпила ненасилствано. Според мениджъра на Джордж Майкъл той е станал жертва на сърдечна недостатъчност. 

И днес светът продължава да скърби за Джордж Майкъл. Стотици фенове и съседи на прочутия британски изпълнител се стичат пред дома му в Оксфордшир, за да отдадат последна почит.

Много почитатели идват и пред къщата, където певецът е живял в Лондон, за да оставят цветя, свещи и послания.