Джордан Бъкли сам разказа историята в Twitter

Джордан Бъкли, китарист на американската рок група Еvery Time I Die, спасил живота на фенка, като й се изплюл в окото, след като устата му била пълна с бира, пише сп."Билборд".

Музикантът разказа за случая на своята страница в Twitter.

Един от любимите номера на Бъкли се състоял в това да си напълни устата с пиво, след което да го изплюе под формата на аерозол в публиката. Струята случайно попаднала в окото на една от фенките на бандата. На другия ден тя посетила болница, защото почувствала възпаление в тази област, предава БТА.

Стинг след концерта в Пловдив: Публиката беше фантастична! (ВИДЕО+СНИМКИ)

"Тя си мислеше, че съм й заразил окото и отишла да се прегледа, пише Бъкли. Аз от своя страна се подготвих да ми бъде предявен съдебен иск. Но най-изненадващо лекарят й казал, че тя не страда от очно възпаление, а от подуване на мозъка. Бил й открит тумор в ранен стадий, който бил успешно отстранен по хирургичен път!"

След случилото се фенката благодарила на китариста за "чудотворната му намеса". Ако не било зрелищното изпръскване с бира, тя не би узнала, че е болна от смъртоносна болест.

Джордан Бъкли използва случката за собствен пиар. Той твърди, че посещенията на концертите на групата "могат да спасят живота ви".

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.