Охранителни камери записали нахлуването му

Дженифър Китли от щата Охайо има доста работа, за да разчисти дома си, след като козел се вмъкна през плъзгаща се стъклена врата, повъртя се и уморен заспа в банята, съобщи Асошиейтед прес.

"Това е най-невероятната история на света" - каза Дженихър Китли и избухна в смях. Козелът е избягал от ферма, отдалечена на няколко мили. Преди да влезе в къщата, той няколко пъти се е блъснал във вратата.

В банята го е намерил 18-годишният син на Китли - Логан. Преди това той видял, че германската овчарка на семейството е много възбудена в двора, а задната веранда е засипана със стъкла. Къщата направо воняла.

Част от подвига на козела е записана на охранителната камера. Двама заместник-шерифи от градчето Съливан се опитали неуспешно да примамят навън козела първо с морков, след това с кост за куче и трева. Накрая го хванали за рогата и го извлекли навън, където го затворили в клетка за кучета.

В банята го е намерил 18-годишният син на Китли - Логан. Преди това той видял, че германската овчарка на семейството е много възбудена в двора, а задната веранда е засипана със стъкла. Къщата направо воняла. Част от подвига на козела е записана на охранителната камера. Двама заместник-шерифи от градчето Съливан се опитали неуспешно да примамят навън козела първо с морков, след това с кост за куче и трева. Накрая го хванали за рогата и го извлекли навън, където го затворили в клетка за кучета. Китли пуснала обява за избягал козел във Фейсбук на страницата на градчето и получила отговор с името и телефонния номер на собственика му. Застраховката на Китли покрива щети от мечки и елени, но не и от козли. Тя се надява да има успех със застрахователната компания на фермера. Въпреки че къщата е напръскана с дезодорант за килими и неутрализатор на урина, миризмата на козела още не може да бъде отстранена.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.