Херцогинята е посетила благотворителна организация във Ванкувър

Съпругата на британския принц Хари Меган Маркъл се появи за пръв път публично във Ванкувър, след като двойката обяви намерението си да се оттегли от ангажиментите си в британското кралско семейство, съобщи Франс прес, цитиран от БТА.

Бащата на Меган Маркъл е готов да свидетелства в съда срещу нея

"Вижте с кого пихме чай днес", написаха на страницата си във Фейсбук активистките от женския център "Даунтаун истсайд", благотворителна организация в помощ на жени и деца в затруднение във Ванкувър.

 

Публикацията е съпроводена със снимка, на която активистки в центъра позират с херцогинята на Съсекс в неформална атмосфера.

Верига за бързо хранене предложи работа на принц Хари

"Тя просто искаше да се запознае с нашата асоциация", каза директорката на центъра Кейт Гибсън. Тя уточни, че посещението било организирано бързо, след като в понеделник в центъра получили "мистериозен" имейл от асистент на Меган Маркъл, който питал дали херцогинята на Съсекс може да посети организацията.

Кралицата отпусна „преходен период“ на Хари и Меган (ВИДЕО)

Принц Хари и Меган прекараха шестседмична зимна ваканция за коледните и новогодишни празници във Ванкувър и три дни, след като се завърнаха в Лондон, обявиха плановете си за бъдещето. Веднага след това Меган Маркъл се върна в Канада, за да бъде със сина си Арчи.