Първенството на Висшата лига е преустановено до 4 април

Ръководството на Челси ще напомни на крилото на тима Мейсън Маунт за задълженията му, след като младият футболист наруши карантината си през уикенда.

Отлагат Европейското по футбол?

Миналата седмица стана ясно, че крилото на „сините“ Калъм Хъдсън-Одой е дал положителна проба за COVID-19, което принуди целия отбор, треньорски щаб и служители на лондончани да предприемат самоизолация. В неделя обаче 21-годишният Маунт е бил забелязан да играе футбол на малки вратички с халфа на Уест Хем Деклан Райс в Лондон. Шефовете на Челси са научили за действията на Маунт и ще му напомнят за задълженията му, свързани с борбата за ограничаване на разпространението на новия коронавирус.

Легендата Марадона е под карантина

Първенството на Висшата лига е преустановено до 4 април, като в четвъртък ще има нова среща между Футболната асоциация и клубовете, на която да се обсъжда как да се процедира с остатъка от кампанията. 

ВСИЧКО ЗА КОРОНАВИРУСА У НАС И ПО СВЕТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Светът е изправен пред изпитанието COVID-19. Само заедно можем да се справим с него. Борбата с вируса е отговорност на всеки от нас. Бъдете дисциплинирани и спазвайте препоръките на експертите. Погрижете се за себе си, за близките си и за околните.

Останете си вкъщи – пазете човешкия живот!

НОВА БРОУДКАСТИНГ ГРУП 

ОТГОВОРНИ ЗАЕДНО