Те бяха под карантина заради коронавируса

Актьорът Том Ханкс и съпругата му Рита Уилсън се завърнаха в Лос Анджелис, след като повече от две седмици бяха под карантина в Австралия, защото тестовете им за COVID-19 бяха положителни, предаде Ройтерс.

Том Ханкс и съпругата му са заразени с коронавирус (СНИМКА)

Звездата от филмите "Форест Гъмп" и "Корабокрушенецът" и съпругата му бяха заснети усмихнати, докато пътуваха с автомобил в града. Сайтът TMZ.com оповести, че снимките са направени веднага след като двойката кацнала със самолет на малко летище в района на Лос Анджелис. В. "Ню Йорк пост" пише, че Ханкс бил забелязан да слиза от частен самолет и да танцува на самолетната писта. Говорители на 63-годишния носител на награда "Оскар" не са коментирали вестта за завръщането му в САЩ.

 

Изписаха Том Ханкс от болница

Том Ханкс беше в Австралия заедно с Рита Уилсън за подготовката на снимките на посветен на Елвис Пресли филм на режисьора Баз Лурман. На Ханкс е поверена ролята на импресариото на Краля на рокендрола, "полковника" Том Паркър.

Том Ханкс се чувства по-добре

На 12 март стана ясно, че Том Ханккс е първата холивудска знаменитост, заразила се с коронавирус. Заразата не пощади и неговата съпруга. Звездната двойка беше настанена в болница в щата Куинсланд, след което беше изписана за домашно лечение.