По информация на NOVA нападателят е полицай

Нападение в магазин за хранителни стоки в столичния квартал „Суходол”. Клиент се нахвърли върху касиерка и я удари през лицето заради ресто от една стотинка. По информация на NOVA нападателят е полицай.

Елена била на смяна в магазина, когато днес по обяд заедно влезли полицаят от Специализираните полицейски сили и съпругата му. „Не им хареса стоката - сухата мая, която купиха. Започнаха да хвърлят по магазина, вместо да я върнат”, разказа касиерката Елена Ненкова.

Четири жени нападнаха и обраха пенсионерка в Стара Загора

Свидетел станала друга клиентка. „В един момент прелетяха някакви две пакетчета, паднаха от тавана и ние се чудихме какво беше. А те очевидно са хвърлили мая”, добави Йорданка Васкова.

„Той започна да ме обижда с най-обидните думи. Не ми е приятно да кажа, с много лоши думи. Ама с много, просто унизителни”, посочи Елена.

По разказа на продавачката напрежението ескалирало на касата, когато Елена започнала да маркира покупките на полицая.

„Стана проблем за една стотинка. Че една стотинка не им била върнала касиерката. Тя им върна стотинката, но им каза, че дори не заслужават и рестото, което трябваше да получат от 3 и нещо”, каза още Йорданка.

„В това време той тръгна към мен да ме бие. Аз задържах ръката му. Той обаче искаше да ме удари и с другата. Опитах да натисна СОТ и той ме удари. Втори път не можах да го удържа и избяга с жена си”, обясни Елена.

Двама германци бяха обвинени в нападение заради кашляне

След минути на място пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ. „Дойде линейка, провериха ми всичко, имах замайване на главата малко. Качих кръвно от притеснение и унижение”, разказа Елена.

Пред NOVA от столичната полиция заявиха, че по случая е образувана преписка и се води разследване.