Отговора дават от пощенския клон, обработващ всички съобщения до Добрия старец

Джим от Тайван пуска в плика с картичката си до Дядо Коледа и предпазна маска, като пише на Веселия старец - „Обичам те!”, предава Асошиейтед прес в репортаж от френския пощенски клон, обработващ всички писма, адресирани до Санта Клаус.

ДО НАЙ-ПОСЛУШНИТЕ ДЕЦА: NOVA очаква писмата ви до Дядо Коледа

Петгодишната Алина съветва Добрия старец да използва предната входна врата, тъй като задната е запазена за баба и дядо, за да нямат контакти и да не се заразят с коронавируса.

В разтърсващата си заръка до Дядо Коледа 10-годишната Лола си пожелава коронавирусът да бъде победен. „Майка ми е медицинска сестра и понякога много се страхувам за нея!”, пише момиченцето. То дава своите съвети и на Дядо Коледа - „Пази се и ти и се опитай да опазиш и елфите!”.

Пандемията няма да спре проследяването на пътя на Дядо Коледа

По-голямата част от детската коледна поща изразява тревогите на малчуганите от ширещата се пандемия. Писмата се насочват в специализираната пощенска станция в град Либурн, близо до гр. Бордо в южната част на Франция. Там служителите сортират и отговарят на писмата. В тях прозират тревогите на невинните им и крехки податели с надежди за щастие в края на една година, изпълнена с болести и премеждия.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Източник: БТА