Стотици хиляди продукти, свързани със сериала, пък са продадени в Китай

Около 50 играчи се включиха в турнир, вдъхновен в популярния южнокорейски сериал на Netflix – Squid Game. Състезанието се проведе в Лондон.

Squid Game - сериалът, подлудил света (ГАЛЕРИЯ)

Участниците в турнира се включиха в игри, които са показани в сериала, като „Зелена светлина, червена светлина”, „Дърпане на въже”. Отпадналите играчи дори бяха застрелвани с пистолети – играчки.

Squid Game: Зад кадър (ВИДЕО+СНИМКИ)

Някои фенове се появиха с тематични спортни облекла, реплики на тези от сериала. Организаторите на турнира пък бяха облечени в червени костюми с маски, които имат кръг, триъгълник или квадрат. Точно така изглеждат и служителите на „Игрите” в сериала.

Squid Game: Хиляди желаещи да играят звънят на номера от визитката в сериала

Стотици хиляди маски, костюми и играчки, свързани със сериала, пък са продадени в Китай, въпреки, че Netflix там не е достъпен. Един от големите търговски центрове в страната буквално е залят с продукти, свързани със „Squid Game”. А търсенето е огромно, казват търговци, особено около Хелоуин.

Squid Game в училище: Деца се впускат в смъртоносното състезание (ВИДЕО)

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.