Тя прогнозира, че предстоящото правителство ще бъде широко коалиционно и съставено от експерти от различни сфери

"Кирил Петков е много добър кандидат за премиер. Ако се дадат по-добри от нашите кандидатури по сектори, отворени сме за тях. Оптимистично настроени сме и се борим за една по-добра България". Това заяви в студиото на "Твоят ден" Яна Балникова, бивш зам.-министър на икономиката, кандидат за депутат от "Продължаваме Промяната".

Според нея Кирил Петков е способен да работи с хора с всякакви интереси в името на най-доброто решение за България.

"Не искаме да влизаме с ултиматуми и нашите предложения, които на всяка цена да бъдат приети. Вярваме, че всяка партия има много добри идеи и може да допринесе", сподели тя.

"Всички ние от ПП имаме много малко опит в политиката, но много опит в други сфери", призна Балникова. Тя прогнозира, че предстоящото правителство ще бъде широко коалиционно и съставено от експерти в различни области.

"Ще говорим с всички партии, включително и с БСП. Целта ни е стабилизация на страната", обясни Яна Балникова. Нейната лична кауза е развитието на област Габрово.

Целия разговор гледайте във видеото.

ВСИЧКО ЗА ИЗБОРИТЕ ЧЕТЕТЕ ТУК

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.
 
Редактор: Цветина Петкова