Премиерът е тренирал в министерството от 7 до 8 ч. сутринта

Любопитна снимка на премиера Кирил Петков в бойна поза повдигна много въпроси тази седмица. На нея юмрук му показва сенсей Явор Дянков. По думите му снимката е правена докато е министър на икономиката.

"Това е една закачка от наша страна. Хората злоупотребиха с тази снимка. 70% от критиките бяха към него, останалите към мен. Злобата идва от конкурентна федерация, създадена от Бойко Борисов. Когато спрях да ги финансирам, те се отделиха. Всички дипломи са с йероглифи и печати, не са фалшиви", обясни той. И допълни, че има редовни права, а всяка година си подновява лиценза.

Премиерът Петков отива на посещение в Скопие

"Говорих с моя адвокат, ако не махнат публикацията, ще се видим в съда, за да обяснят как са фалшиви", подчерта той. Според него Кирил Петков е ходил пеша до министерството, тъй като живее на две преки.

"Ходеше сутрин между 7 и 8 часа да тренира някои техники в кабинета със свой приятел. От 8 до 9 си проверяваше срещите, а от 9 ч. започваха", разказа Дянков.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.