Има задържани по случая

48-годишен мъж от Харманли е с опасност за живота след нанесен му побой. Нападението е станало на 13 май в 1:55 часа на ул. "Родопи" в Харманли, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Хасково.

След подаден сигнал, полицаи от Районното управление намират двама пребити мъже на земята. В хода на работата се изяснява, че стара вражда между две семейства е прераснала в бой, при който пострадали 48-годишен мъж и 21-годишен. По-възрастният е с опасност за живота и е настанен за лечение в пловдивска болница. Младият мъж е прегледан и освободен за домашно лечение.

Служители са задържали тримата, нанесли им побоя – мъже на 20, 27 и 45 години. Причините са в процес на изясняване. Образувано е досъдебно производство, допълниха от полицията.

В 17:00 часа на следващия ден полицаите от Харманли се отзовават и на сигнал за намушкан с нож 26-годишен мъж в общинския център. Избягалият нападател е бил намерен и задържан в близко село. Пострадалият е настанен в пловдивска клиника в шоково състояние.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.

Източник: БТА