Кутията с дарения за детето била доста пълна

Полицията издирва неизвестен мъж, който миналата неделя ограбил крайпътно заведение и магазин на АМ „Хемус”, близо до София. Взел е малко над 600 лева. Отмъкнал е и кутия с дарения за болно дете, сложена в ресторанта.

Тодор Цоков е собственик на заведението. По думите му кутията с дарения за детето била доста пълна, но казва, че не знае точната сума, която е съдържала. Извършителят на кражбата не е установен, въпреки, че на видеозаписи лицето му се вижда ясно.

"ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА!": Жена задигна детска количка

„Представил съм на органите на реда записите от видеонаблюдението”, обясни Цоков като допълни, че дошлата на място оперативна група е снела отпечатъци от заведението.

Собственикът на заведението каза в ефира на „Здравей, България”, че апашът е влязъл, разбивайки вратите с инструменти. Предвид оживения район, охраната не е видял крадеца. Тодор Цоков помоли сумата от кутията за дарения да бъде върната и апелира който може, да помогне на каузата.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.