Музикантите благодариха на феновете си за любовта им към него

"Депеш мод" благодариха на феновете си за любовта им към починалия преди месец Анди Флетчър. В пост в социалната мрежа Facebook Мартин и Дейв написаха писмо до почитателите на групата, в което им благодарят за любовта, която показват към колегата им.

Почина Анди Флетчър от „Депеш мод“

„Искахме да отделим малко време и да благодарим за излиянието на любов към Анди, което видяхме от всички вас през последните няколко седмици. Невероятно е да видиш всичките тези снимки, да прочетеш думите и да видиш колко много означаваше Анди за всички вас. Както можете да си представите, това бяха меко казано странни, тъжни, дезориентиращи няколко седмици за нас. Но ние видяхме и усетихме цялата ви любов и подкрепа и знаем, че семейството на Анди също ги усеща.

Фенове на "Депеш мод" със спомен за музиканта Анди Флетчър

Преди няколко седмици получихме резултата от медицинските експертизи, който семейството на Анди ни помоли да споделим с вас сега. Той претърпя разкъсване на аортата, докато си беше у дома на 26 май. Така че, въпреки че беше твърде рано, той си отиде от естествена смърт и без продължително страдание”, пишат от "Депеш мод".

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.