Костадинов заяви, че е горд от постъпката на сина си

Синът на лидера на „Възраждане” Костадин Костадинов се е замесил в бой, докато събира подписи за референдума в подкрепа на българския лев. Това обяви самият Костадинов в официалната си страница във Facebook.

Всичко се случило в училището, където учи синът на лидера на "Възраждане" – Тодор. Заедно с други свои пълнолетни съученици, той се е спречкал с група възпитаници на гимназията, които обаче били против референдума. Стигнало се до размяна на удари и от двете страни.

Костадин Костадинов днес заяви, че е горд от постъпката на сина си. „Ние възпитаваме мъже. Възпитаваме такива българи, като тези, които са построили нашата държава. Не възпитаваме хора с неустановен пол и такива, които не знаят какво искат и от себе си, и от живота. Оказва се, че държава ни прави всичко необходимо, за да пропагандира чужда валута в българските училища, но когато някой млад, пълнолетен българин реши да защитава българския лев в българското училище, това вече, според някои хора, не е правилно”, коментира Костадинов.

От Регионалното управление на образованието съобщиха, че след направена проверка не е установено подписка срещу въвеждането на еврото да се е разпространявала на територията на училището.

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.