Не достигат близо 16 000 лв. за новоназначена операция

6-годишният Георги Стоянов отново се нуждае от спешна подкрепа, за да продължи лечението си. От година и половина той е диагностициран с болест на Хиршпрунг - заболяване на дебелото черво. Преминал е през множество операции. По преценка на лекарите сега трябва да се извърши сложна и неотложна операция. Това разказа за NOVA майката на Гого Силвия Емилова. 

Преди седмици средствата за лечението в Турция бяха дарени от стотици хора с големи сърца и момченцето успя да постъпи в болница в южната ни съседка навреме. Впоследствие обаче се оказва, че Гоги ще има нужда от операция. И сега семейството се нуждае от още близо 16 000 лв.

По документи необходимата сума е 26 200 евро, а към момента в дарителската сметка за Гого има останали 35 990 лв. Операцията трябва да бъде извършена на 5 декември, вторник. Затова близките на момченцето отново апелират за помощ.    

Средства може да дарите по следните начини:

Дарителска сметка в банка ДСК: 
IBAN: BG03STSA93000029009050
BIC: STSABGSF
Т
итуляр: Георги Стоянов Стоянов

PayPall - silviaronkova191@gmail.com

REVOLUT -  @silviq8rkm

В официалната страница на Гого -  "Заедно за Георги" във Facebook са качени проформа фактурата, последните изследвания и извлечение от банковата сметка за дарения. 

ЗОВ ЗА ПОМОЩ: Малкият Гого има спешна нужда от средства, за да се пребори с болестта на Хиршпрунг