Началната цена е 5 млн. долара

Имението на Матю Пери, което той купил три месеца преди смъртта си, се продава на търг. Началната обявена цена е 5 млн. долара.

Изпадналият в затруднение актьор от "Приятели" прекара години в борба с алкохола и наркотиците. Той почина на 54-годишна възраст на 28 октомври 2023 година, след като беше намерен в безпомощно състояние в гореща вана в дома си в Лос Анджелис. Пери така и не успял да се наслади на луксозния имот.

Хакнаха акаунта на покойния Матю Пери, искат дарения в криптовалута (СНИМКА)

DailyMail съобщи, че жилището в Холивуд Хилс разполага с три спални и четири бани на огромна площ от 2566 кв. м., върху парцел с площ 9 622 кв. м. Твърди се, че Матю Пери е приключил продажбата за 4 995 000 долара на напълно обзаведената къща на 31 май миналата година. The Mail казва: "Зашеметяващият дом се намира на хълмовете над емблематичния Сънсет Стрип и може да се похвали с класически вид, със стъклени стени, обграждащи изпълнен със слънце вътрешен двор в центъра на имота. Откъм улицата къщата предлага уединение с обграждащи я порти и голяма алея, водеща до гараж за два автомобила.

Продават на търг сценарий за неизлъчвани сцени на „Приятели”

През 2020 г. актьорът продава къщата си на плажа в Малибу за 12,95 млн. долара и купува за 6 млн. долара имота в стил ранчо, където умира.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: БГНЕС