61-годишният актьор и 28-годишният модел Юлия бяха забелязани заедно през последните седмици

През последните седмици Джони Деп е свързван с модела Юлия Власова, а сега се появи информация, че двамата се виждат, но нямат връзка. 61-годишният актьор и 28-годишният модел бяха забелязани заедно през последните седмици. Твърди се обаче, че двойката не е официално обвързана. "Те се познават от няколко години и се виждат, когато могат. Двамата не определят отношенията си с термини като "гадже-приятел". Виждат се от време на време", каза неназован източник пред списание People.

Пътищата им се пресекли за първи път на 55-ия международен филмов фестивал в Карлови Вари през август 2021 г.

Защо Джони Деп харесва Саудитска Арабия

Според Daily Mail козметичката Юлия е публикувала снимки с Джони в Instagram.

Новината за връзката се появява след съобщенията отпреди месеци, че Джони е "фокусиран върху това да продължи напред" след съдебната битка с 38-годишната си бивша съпруга Амбър Хърд. В момента актьорът живее в Лондон и твърди, че чувства града като свой дом. Източници твърдят, че звездата се занимава с музика и рисуване и излиза с приятели.

Джони Деп иска да си купи средновековен замък в Италия

Джони и преди е намеквал, че след шумните си съдебни дела се е дистанцирал от Холивуд. На пресконференция по време на филмовия фестивал в Кан Деп отбеляза: "Сега усещам ли бойкот? Не, изобщо не. Не се чувствам бойкотиран от Холивуд, защото не мисля за Холивуд".

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!

Източник: БГНЕС