Жените на Холивуд заложиха на красиви тоалети, дело на известни дизайнери

Червеният килим на 76-ата церемония по връчване на наградите „Еми” посрещна звездите, които бяха заложили на екстравагантни рокли, много блясък и елегантност.

Номинираната за най-добра поддържаща роля в комедиен сериал Мерил Стрийп носеше розов костюм на Александър Маккуийн.  За бляскавото събитие звездата си партнира със стилиста Микаела Ерлангер двуредното сако и ризата с елегантна панделка се съчетаваха перфектно с плисирани широки панталони. Тя завърши визията си с бледорозова чанта, сребърни токчета с каишки и диамантени обеци.

Наградите "Еми": "Шогун" постави рекорд по отличия за един сезон с 18 приза (ВИДЕО)

Рита Ора беше заложила на същия цвят. Роклята й беше съчетана с приказен шлейф от пера. Визията й е дело на дизайнерката Тамара Райф. Певицата придружаваше своя съпруг Тайга Уайкики.

Когато Дженифър Анистън се появява на червен килим, няма как да остане незабелязана от фотографите. Актрисата беше избрала  елегантна  рокля без презрамки на Оскар де ла Рента, покрита  с красиви бели перли и малки кристали.  Тоалетът й беше толкова бляскав , че нямаше нужда от масивни бижута, освен малки обици.

Колежката й от сериала „The morning show” Рийз Уидърспуун приличаше на истинска принцеса в ефирен черен тоалет от тюл, украсен с бели цветя,  на модна къща Диор.

Актрисата Вайола Дейвис беше избрала рокля в класическо черно и бяло, които се преплитаха около кръста и врата на звездата. Моделът е дело на Зухаир Мурад.

Бри Ларсън изглеждаше прекрасно в тоалет с кройка от 60-те, декориран с бляскави кристали на модна къща Шанел. Роклята е създадено специално за звездата. Косата и беше прибрана с голяма панделка.

Изборът на актрисата Дакота Фанинг беше рокля на модна къща Версаче, която буквално се сливаше с нежната кожа на звездата. Кройката беше като красив водопад, който се стичаше до долу, а перлите придаваха още по-голям чар на визията й.

Двукратната носителка на Оскар Джоди Фостър, която получи първото си Еми, беше заложила на семпъл тъмносин тоалет на модна къща Луи Вюитон. София Вергара прикова вниманието на всички в сексапилна рокля на Долче и Габана с дълбоко деколте и дълъг шлейф.

Лили Гладстоун, звездата от филма на Мартин Скорсезе „Убийците на цветната луна” беше избрала кадифена черна рокля с дълъг шлейф, а в горната част тоалетът й беше украсен с медно бюстие с цветя. Екстарвагантният модел е на Rodarte.  

Карен Питман от “The morning Show” беше качила снимка от червения килим в социалните мрежи , към която беше добавила песента “La vie en rose” – Живот в розово. Такава беше и визията й  - рокля изпъстрена с красиви розови рози.

Една от най-красивите дами на червения килим беше изгряващата звезда Ела Пърнел. Тя сияеше в сребриста рокля по тялото, дело на Рабан.

Няколко дами бяха заложили на сигурното – елагантни черни рокли с ефектни кройки. Лора Дърн беше в сатенен тоалет с голи рамена и копчета от сатен на Gabriela Hurst.

Минди Калинг изглеждаше като съвременна версия на Мортиша в рокля на индийския дизайнер Горав Купта. Куинта Брънсън беше опаковала тялото си в бляскава рокля на Chakra Couture с големаи черни панделки.

Новините от друг ъгъл - последвай ни в TikTok и открий лицата зад събитията, които формират света ни!