Според нея спасението е да се работи в настоящето за бъдещето, което искат да имат младите хора

Ще гласувам заедно с моите деца. Младите хора залагат на своето бъдеще. Това коментира в студиото на „Събуди се” по NOVA актрисата Елена Петрова.

СЕДМИЯТ ОПИТ: България гласува на парламентарни избори

Според нея има абсолютна ентропичност в поведението на всички политици и тази разрушителна сила води до разделение. „Тя е огледалото, в което всички се оглеждаме. За всяко нещо, всеки е на различна позиция. Спасението е да се работи в настоящето за бъдеще, което искат да имат младите хора. Сега е моментът ние да ги възпитаме и научим да гласуват, защото те са следващите политици, лекари, учители, следващите хора, които ще изграждат България.

Д-р Николова за изборите: „Диагнозата” е тотално недоверие в системата

Петрова уточни, че няма право да не е оптимист. „Животът е даване и всеки трябва да се опита да даде каквото може. Това правилното решение и правилният ход”, каза тя.

Андре Токев: Целият народ е акционер в държавата, ние решаваме какво трябва да се случи в нея

„Трябва да ни замирише на бъдеще. Днес не припознавам партия, коалиция, хора и партия, за която да дам гласа си, но ще гласувам заради демократичното право на избор. Истината е заседнала някъде в гърлото на демокрацията. Истината, за която се борим, е трудно поносима”, допълни актрисата. По думите ѝ ще има висока избирателна активност, когато хората видят човека срещу себе си, този, когото не е го е страх да стои срещу бурята и няма да се претопи във всички останали.

ВСИЧКО ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ИЗБОРИ ЧЕТЕТЕ ТУК 

Редактор: Валя Марева