Това се случи дни преди финала на конкурса, провел се в Свети Влас...

Броени дни преди финала на конкурса Miss Summer International 2012, красавици от пет континента се отдадоха на релаксиращи процедури.

Голямата надпревара, която се състоя на 2 септември в амфитеатъра в Свети Влас, изискваше не само перфектна физическа форма, но и духовна хармония. Именно затова участничките в 12-тото издание на конкурса се потопиха в атмосферата на уханни аромати и джакузи с цветя. Екзотиката на цветните вани отвеждат директно към традиционната култура на Югоизточна Азия, където отдавна са се превърнали в изпитано средство за релаксация и хармония между тялото и духа.
 
Местните жители вярват, че именно красивите растения са реална връзка с божествените сили, тъй като олицетворяват символичната чистота.
По традиция ритуалите се обогатяват от ароматни свещи и отпускащата музика, а кожата придобива гладкост и жизнена енергия.
 
16-те участнички съчетаха полезното с приятното и заснеха ексклузивна фотосесия. След това претендентките за титлата се отдадоха на сладки приказки в стаята за релакс, за да се опознаят преди финала.
 
Очаквайте още подробности за Miss Summer International 2012 съвсем скоро!