ВИП Новините стартират от 10-ти септември с водещ Нели Атанасова

За първи път в България, Нова телевизия започва излъчването на светски новини към обедната си емисия. ВИП Новините стартират от 10-ти септември, веднага след Новините в 13 часа с водещ Нели Атанасова.

За Джей Лено не си известен, докато майка му не чуе за теб. Можем да ви уверим, че във ВИП Новините на Нова майките ви ще са чували за всичките ни герои.

„ВИП Новините на Нова няма да бъдат просто клюкарски справочник, в който ще четем жълтата преса. Ще търсим винаги двете страни на новината. И със сигурност в тези минути ще получавате реална информация от живота на звездите в България и света”, обясни водещата Нели Атанасова.

Ексклузивни интервюта и кадри. Провали и успехи. Ужасни модни престъпления. От дребни недоразумения, до добре обмислени гафове - във ВИП Новините на Нова ще има много повече за любимите ви звезди.

„Искаме популярните хора в България да ни вярват. Да знаят, че има новини, които са само за тях. И че в тези новини, думата им ще се чува коректно, без да бъде изкривявана информацията. Ние няма да работим с измислени факти и несъществуващи случки”, гарантира продуцентът Мон Дьо.

И все пак ще има и критика, защото думата блясък трябва да се използва само за предмети и никога за хора.

 

Повече гледайте във видеото.

Репортер: Ива Софиянска