Остава да разберем и доколко парчето допада на феновете

Ди Джей Дамян и половинката му Ваня решиха да излязат от клишетата. Докато колегите им се надпреварват да редят рими на гръцки, дуетът изненадва с румънски куплет. Последният им сингъл „Пак ще те желая” няма нищо общо със скандалния хит „Котето”, но за сметка на това е откровено обяснение в любов, което ще ви допадне, ако сте на подобна вълна.

 

За да бъдат сигурни в перфектното произношение на думите, изпълнителите се допитали до професионален румънки преводач. Интересното е, че румънката Ленуца Марча, която им помогнала, никога не била чувала поп-фолк ритми, дори нямала телевизор и въобще не била запозната с родния шоубизнес. Когато Ваня се свързала с нея, тя останала озадачена от творчеството им, но обещала да присъства на тяхно участие.

 

Клипът към „Пак ще те желая” е модерна приказка за съвременни Адам и Ева – грешни, но за сметка на това дълбоко влюбени. Гледайки го ще станете свидетели на изкусно заучени формули за позиране пред камера. Във видеото като цяло нищо не се случва. Най-интересното обаче е, че Дамян и Ваня ни допускат до спалнята си. И двамата изпълнители залагат на свеж, летен стайлинг, макар че летния сезон е към края си.

 

За пореден път ни прави впечатление, че телесната туника се превърна в най-желаната дреха от фолк фуриите. С подобна сме засичали вече Андреа и Емилия. 

 

Текстът на „Пак ще те желая” отново е писан от Ваня. Сега остава да разберем и до колко парчето допада на феновете.