Българската житница се оказва значително плодородна не само на зърнени култури, но и на музикални таланти

Димана и Дамян Попов ви отправят неустоима оферта за нощта, която няма как да откажете. Нахлуващата мода на дуетите окончателно се затвърди. Ако се чудите как двамата са решили да се съберат – ще издадем, че Димана и Дамян са от един и същи град – Добрич.

 

Българската житница се оказва значително плодородна не само на зърнени култури, но и на музикални таланти. Оказа се, че двамата се познават още от ученическите си години, но чак сега решават да атакуват класациите със сингъла „Оферта за нощта”, което звучи като типичен румънски денс. В записите по проекта изненадващо се включва и тяхната колежка Цвети Янева, която изпява етно мотивите.

 

Самата Димана се появява в клипа с коренно различна визия. Певицата е държала да изглежда естествено и умишлено бяга от фолк буклите, както самата тя се изразява. Естествената визия става все по-предпочитана на фуриите от жанра за душата. Музиката е писаната от певеца.

 

Другите новости около Дамян са, че в началото на октомври ще слушаме още два негови хита. Изгаряме от любопитство да научим  дали ще има и нови дуети.