Новият клип на групата е и техен режисьорски дебют

Момчетата с атрактивно име „КУЦ и КЛЕЦ” атакуват шоу небосклона с ново видео.  "Откъде накъде" ни приканва да се усмихнем и да погледнем на живота от слънчевата му страна. Премиерата на видеото неслучайно се състоя на 5 октомври, който обявен за Световен ден на усмивката.


По всичко личи, че заснемането на клипа е протекло като голям купон. Слънчеви покриви, шарени улици, музикални фестивали са допълнени от задължителните усмихнати лица.


Любопитна подробност е, че за първи път момчетата от „КУЦ и КЛЕЦ” не просто застават пред камера, но и зад нея в своя режисьорски дебют. А резултатът заслужава поздравления! Кадрите създават пъстра, лятна картина, позната на всеки позитивен човек.


„КУЦ и КЛЕЦ” нашумяват след хита „Още едно „Мохито”. Момчетата затвърждават имиджа на свежи попълнения. Похвално е, че бягат от установените рап клишета да се пее предимно за жени, скъпи коли и омраза към системата.


В предстоящия им албум взимат участие изпълнители като Биг Ша, рапърът DVD, X-team, „Хората от гетото”, Ваня Щерева и много други.