Багата обаче невъзмутено я наблюдаваше

Както зрителите разбраха вчера, плеймейтката Златка изпадна в нервна криза, породена от неугасналата искра на любовта й към ММА боеца Благой Иванов – Багата.


Измъчвана от чувствата си Златка доста често започна да плаче неутешно. В изповедалнята на VIP Brother тя сподели, че би искала да е с него, но като зрял човек осъзнава, че това няма как да стане. Пред камерите тя сподели, че през съвместния им живот двамата са изживяли доста трудни моменти заедно и винаги са се подкрепяли.


Със сълзи на очи Златка разказа колко тежко е изживяла новината за раняването на Багата. През цялото време тя се е притеснявала за състоянието му и няколко пъти е звъняла в болницата, за да се осведоми как протича лечението му. „Никога не си позволих да отида в болницата и да попитам как е, защото това е глупаво, когато той има друга жена до себе си”, каза Златка в своя защита.


Плеймейтката излезе разплакана от изповедалнята и това доста озадачи Багата, който леко повдигна вежди, докато гледаше бившата си любов как се оттегля към спалните помещения.


Безразличието му Златка коментира с думите: „На мен ми харесва какъвто е. Дори да е малко студен”.


Нервите й обаче не издържаха много дълго и тя написа бележка на VIP Brother, гласяща: „Моля ви, нека мисията приключи утре!”


Кристина Патрашкова, която е заклет противник на модела на поведение, което демонстрира плеймейтката, сега застана на нейна страна и дори започна да я окуражава. Журналистката стигна дотам, че дори заяви: „Аз смятам, че ти си много готин човек. Не си мисли, че това е единственият мъж, който ще срещнеш”.


Тази думи обаче не повлияха на състоянието на Златка и тя дори започна да се чувства още по-зле.


Кулминацията бе, когато Златка припадна в хола на Къщата.


Този нервен срив накара останалите Съквартиранти да си мислят, че Златка все още таи чувства към Багата.


Междувременно, VIP Brother е подготвил нова мисия за Съквартирантите, а те ще трябва да се борят да станат световно известни звезди.

По време на новата им задача виповете ще бъдат разделени на четири формации, които ще се изявят в различни музикални стилове.


Изпълненията им ще бъдат качени като видеа на сайта на VIP Brother /www.vipbrother.bg/ по време на предаването в петък вечер (12 октомври).


Зрителите ще могат да гласуват за изпълнението, което харесват най-много, като с техните гласове ще бъде избран и отбора победител.


Гласуването ще продължи от началото до края на предаването - от 20.00 до 22.00 часа в петък.


Каква ще бъде наградата за победителя и наказанието на загубилия отбор ще разберете утре (12 октомври) във VIP Brother.

 

Цялото предаване може да гледате във Nova Play.