След престрелка и пожар полицаите откриха обгорял труп, вероятно неговия

Полицията в Калифорния прекрати издирването на бившия полицай Крис Дорнър, обвинен в убийството на четирима души. Търсенето беше спряно, след като в сряда в хижа беше открито овъглено тяло и следователите предполагат, че то е на заподозрения.

До момента полицията не е идентифицирала със сигурност намерените останки. Властите обаче смятат, че те са на заподозрения Крис Дорнър. Издирването беше прекратено, след като разследващите получили информация за човек, отговарящ на описанието на издирвания. Той откраднал кола в района на ски курорт и след това се укрил в хижа.

При опита да бъде заловен, Дорнър стрелял по полицаите. Те отговорили със сълзотворен газ, за да го накарат да се предаде. Минути по-късно се чул един изстрел. Смята се, че заподозреният се е самоубил. Хижата се запалила, но и до момента няма яснота как точно е станало това. Властите признаха, че използваните контейнери със сълзотворния газ отделят много топлина, което може да е вероятна причина за пожара.

33-годишният бивш военен и бивш полицай уби четирима души. Сред жертвите му е и дъщерята на полицейския началник, който го освободил от работа през 2008 година.