Това показват огласените заключения на съдебните следователи в Лос Анджелис

Колата на холивудската звезда Пол Уокър се е движела със 160 км/ч. Това показват огласените заключения на съдебните следователи в Лос Анджелис.

 

При анализа на кръвта на Уокър и финансовият консултант Роджър Родас, медиците не са открили следи от алкохол, кокаин, опиати, марихуана или други наркотични вещества. В доклада се казва, че Родас е имал четвърта степен изгаряния на главата и шията, а също така фрактура на черепа.

 

Междувременно "Юнивърсъл" взе решение за съдбата на героя на Уокър в "Бързи и яростни 7". Героят на Пол Уокър ще бъде пенсиониран, а няма да умре, какъвто беше един от вариантите на сценаристите. Според "Холивуд рипортър" режисьорът Джеймс Уан и сценаристът Крис Морган търсят начин да изпратят Брайън О'Конър с материала, който Уокър вече е заснел.

 

Франчайзът ще продължи без персонажа. Най-вероятно Брайън сам ще се откаже от гонките и състезанията. 

 

Въпреки ограниченото екранно време, с което ще разполага героят на Уокър, той ще бъде важна част от сюжета на “Бързи и яростни 7” и от Юнивърсъл Пикчърс са убедени, че в бъдеще ще могат да продължат поредицата и без неговото участие.

 

Действието на предстоящата седма част ще започне от момента, в който завърши шестия филм от франчайза, а сюжетът ще разказва за опитите на Доминик Торето, в чиято роля влиза Вин Дизел, и неговия екип да се преборят с опасния престъпник Йън Шоу, чийто брат е убитият в предишния филм Оуен Шоу.

 

Седмата част от франчайза излиза на 10 април 2015 година.