Според слуховете 25-годишният актьор Джеси Племънс ще изиграе главната роля в хитовата лента

Приключи работата по сценария на седмата част на "Междузвездни войни". Блокбастърът ще излезе на екран през декември следващата година.

 

„Добър или лош - сценарият на „Междузвездни войни” е факт и в момента тече подготовка за заснемането на филма”, сподели пред „Ентъртейнмънт Уийкли” режисьорът на лентата Джей Джей Ейбрамс.

 

Според слуховете 25-годишният актьор Джеси Племънс ще изиграе главната роля в хитовата лента. Режисьорът призна, че с Племънс действително са обсъждали тази възможност, но допълни, че се вдига прекалено много шум по въпроса  Той разкри, че съвсем скоро ще стане ясно на кого ще бъде поверена главната роля.

 

Според неофициален източник от "Уолт Дисни" звездите от първите три части на франчайза Кари Фишър, Харисън Форд и Марк Хамил са дали съгласието си да изиграят отново култовите герои Хан Соло, Люк Скайуокър и принцеса Лея.

 

Източници от филмовата компания разкриват, че лентата ще се фокусира основно върху Хан Соло, Люк Скайуокър и Лея, а новите персонажи ще имат по-скоро поддържащи роли.
Бюджетът на продукцията е над 200 милиона долара.