ВИП Новините Ви представят най-любопитните моменти от вечерта

След триумфа на френското денс дуо "Дафт пънк" на наградите „Грами” в Лос Анджелис, ВИП Новините Ви представят най-интересните моменти от церемонията. Всичко онова, което никой все още не ви е казал.

 

Поп-дивата Бионсе откри церемонията, както винаги - секси и фантастична. Сред култовите моменти на вечерта беше и изпълнението на Макълмор, Мадона и Мери Ламбърт. Кралицата на поп музиката излезе облечена като на Червения килим, но в бял костюм и бяло бастунче. Певците изпяха "Same Love", докато няколко хомосексуални двойки се венчаха в залата пред погледите на всички.

 

Вечерта не мина и без гафове. Алиша Кийс изкрещя името Джон Ледженд, а всъщност имаше предвид Джон Ленън. Това се случи, докато Йоко Оно беше до нея. Оно пък от своя страна едвам успя да произнесе "М.a.a.d City" името на албума на Кендрик Ламар, за сметка на това беше обявена за кралица на танца за вечерта.

 

Куп звезди пропуснаха голямата вечер. Кание Уест се почувствал обиден от факта, че не е сред претендентите. Вкъщи си остана и Майли Сайръс, която изненадващо не попадна сред номинираните.

 

Изобилстваха и модните куриози на червения килим преди церемонията.