Певицата не желая да й се пада да пресъздава образа на половинката й в живота Дони

„Твърде близък ми е и няма да мога да му хвана спецификата. Дано не ми се падне той!”, обясни по време на гостуването си в „Здравей, България” актрисата и певица Нети на въпрос защо не иска да имитира Дони в „Като две капки вода”.


Независимо от това, че двамата са заедно повече от 12 години, тя бе категорична, че най-специфичното у Дони е гласът му. „Ако се опита човек да го имитира, ще стане по-скоро пародийно. А не това е идеята на шоуто”,  на мнение е Нети.


Много искам да ми се падне Тодор Колев. Неговата специфика е толкова ярка, че не можеш да я изпародираш. Трябва да стигнеш до него, за да успееш да направиш всички негови пинизи в пеене, в движения на физиономията”, призна певицата.


За това какви хора трябва да станат част от шоуто, Нети сподели, че те трябва да са с чувство за хумор, но в същото време да гледат сериозно на работа преди излизането им на сцената.


Нети коментира участниците от първото издание на „Като две капки вода”. Кои са били нейните фаворити, подготвя ли се тя самата вече и смята ли, че ролите й в театъра ще й помогнат – гледайте във видеото.