Роклята на Мика Стоичков е от копринен шифон, щраусови пера и камъни Сваровски

В Седмицата на салсата в Dancing Stars всички участници бяха „подложени” на различни упражнения, за да успеят да се отпуснат максимално – както психически, така и да подчинят тялото си на един от най-горещите латиноамерикански танци - салсата. 
 
С летящ старт се завръща Елена на сцената на Dancing Stars. За да може да се отпусне още повече в танците, Елена буквално полетя на манежа на цирк "Балкански" без предпазни въжета, обезопасителни мрежи и без дубльор. Така хубавата Елена доби увереност, вярва в себе си и е готова да се завърне на дансинга. 
 
Партньорът на Сани Жекова Симеон пък я заведе на открито, където пред погледа на много хора, Сани трябваше да покаже своята артистичност, без да се смущава. Бронзовата световна медалистка по сноуборд, която признава, че е срамежлива, успя да „разчупи” леда и да се отдаде на салса ритъма, подкрепяна от минувачите по бул.„Витоша” в София. 
 
За втора седмица Dancing Stars раздава най-красивите рокли в играта „Принцеса на бала”. От днес до четвъртък на обяд всеки, който отговори на въпроса „Кой танц ще запомните от Мика на сцената и защо?” в официалната Facebook страница на Dancing Stars, може да спечели уникалния тоалет на Мика Стоичкова от изпълнението на нейния валс. Роклята е изработена специално за шоуто от копринен шифон, щраусови пера и камъни Сваровски.
 
Какво очаква другите участници в Седмицата на салсата, ще разберем утре, от 20.00 часа по Нова. 
 
Dancing Stars 2014 – Седмицата на салсата, утре, от 20.00 часа по Нова.