Следващата седмица ще видим Деян като Ella Fitzgerald

Лайв номер 11 на най-забавното предаване за преобразявания в ефира „Като две капки вода“ по Нова ТВ отново донесе много положителни емоции на зрителите в залата и пред малкия екран. В тазвечершния епизод участниците събаряха стени, раздвояваха се и дадоха всичко от себе си на сцената.  
 
След гласуването на жури и участници на първо място се нареди Стефания Колева. Зрителите дадоха 10 точки на Къци, но все пак за победител на вечерта беше обявена Стефания с превъплъщението си в Annie Lenox и хита Sweet Dreams. Тя дари наградата си от 1000 лв. на сдружение „Прегърни ме“.
 
В тазвечершния епизод специален гост беше Стефан Рядков. Той се завърна на сцената на „Като две капки вода“ по Нова с превъплъщението си в неповторимата Йорданка Христова. „Страшно беше! Имам чувството, че участвам отново“, заяви Стефан минути след края на изпълнението си.
 
Следващата седмица ще видим Деян като Ella Fitzgerald, Павел - Bon Jovi и Мая – като знаменития Чарли Чаплин. Иво има за задача да се превъплъти в Костадин Георгиев-Калки, Неве – в рок легендите Twisted Sister, а Къци – в AC/DC. Другата седмица Нети ще бъде Емил Димитров, а Стефания - Pharrell Williams.
 
Кои от участниците ще влязат във финалната четворка и ще се борят за голямата наград, ще разберем в следващия епизод на „Като две капки вода“ по Нова.