Звездата има нов самостоятелен сингъл

Най-горещата звезда на българската музикална сцена Михаела Филева излиза със самостоятелен сингъл, който дава заявка да се превърне в един от емблематичните хитове на лято 2014.


Дългоочакваният проект на лейбъла „Монте Мюзик” е по музика на Algoriddim и Илия Григоров, аранжимент - Algoriddim и Графа, текст - Илия Григоров и Графа. 


Сингълът #EдноНаум съчетава по невероятен начин бързия и енергичен хип-хоп бийт, уплътнен от записани на живо брас линии със специфичните вокали на Михаела.


Динамиката на песента перфектно е уловена от режисьора на видеото Васил Стефанов и хореографа от The Center Радостина Точева.


По време на цялото видео Михаела е в движение, танцувайки в компанията на The Center, виждаме я в различна светлина, различни визии, но винаги с лъчезарната й усмивка и харизматично излъчване.

 

Михаела Филева е една от най-големите звезди на българската поп сцена. Откакто подписва с „Монте Мюзик”, в репертоара й влизат хитове като „Опасно близки” с ВенЗи, „Когато ти трябвам” с Били Хлапето, „А дано, ама надали” с Графа и ВенЗи, самостоятелната балада „Приливи и отливи”, „Има ли начин” с NickName и последното парче на Били Хлапето „В реда на нещата” от едноименния албум на рапъра.


„Едно наум” е вторият самостоятелен трак на Михаела и ще е част от предстоящия й албум, по който в момента тя работи.