Концертът ще бъде на 3 октомври, а часът и мястото остават същите

Концертът на австрийската електро суинг група ParovStelar Band, насрочен за 4 октомври, събота, ще се състои на 3 октомври, петък. Промяната се налага заради предсрочните парламентарни избори през есента, заявиха организаторите.

 

Мястото и часът на събитието остават непроменени - зала "Арена Армеец"  от 20.00 ч. Всички вече закупени билети ще важат за новата дата без заверка, а почитателите, които не могат да присъстват, могат да ги върнат до 5 септември от местата, където са ги закупили.

 

The Parov Stelar Band идват в пълен състав за шоуто си у нас. В центъра на шоуто е самият създател Marcus Füreder, който води музиката в неподозирани за публиката посоки. Така феновете на Parov Stelar представят своя фаворит.

 

„Не мога да отрека, че вече съм по-спокоен преди концерт, но вълнението и притеснението никога не изчезват“, казва Füreder и допълва, че сценичната треска е по-силна, когато изпълнението е в клуб.

 

С албуми като "Shine" Parov Stelar доказва, че е един от най-обещаващите продуценти на световната музикална сцена, а в последните години изглежда, че Европа вече му е малка.

 

The Parov Stelar Band ще представят песните от последния си албум "Art of sampling", синглите си "Clap your hands", "Тhe invisible girl", както и любими хитове като "Catgroove", "The Phantom" и "The Sun" на концерта в София.