Кои са най-опасните места?

Травмите по време на секс се обаждат на другия ден. Заради отделянето на хормона на щастието ендорфин по време на секс партньорите разбират за травмите си най-често на следващия ден, пише в. "Дейли Мейл".

 

"По време на секс нивото на ендорфин рязко се повишава. Този хормон е природният еквивалент на морфина. Ако сте в странна поза по време на секс, може да не усещате неудобството именно заради ендорфините в организма ви, които заглушават чувството за болка", казва д-р Кевин Жардин, който е фитнес експерт. В резултат на странните и неудобни пози често се появяват травми в ставите или мускулите , наред с претривания от килима и синините.

 

Новите проучвания, цитирани от БГНЕС, показват, че освен партньорите, помещението също може да пострада от бурния секс. Счупените чаши и столове, разместените мебели, не на последно място и счупеното легло, са едни от най-често срещаните последици у дома.

 

Четирима от всеки 10 човека е чупил нещо у дома в изблик на страст, а средната сума на щетите, които един човек нанася, е около 155 паунда. На 5% от анкетираните се е налагало да си взимат почивен ден от работа след появата на секс травма.

 

Най-опасните места за правене на секс са: на дивана, на стълбите, в колата, под душа, на стол, върху кухненската маса, в градината и в тоалетната. У дома най-често се чупи рамката на леглото, чаши, рамки за картини, столове, скринове и шкафове, врати и прозорци.