Големият финал на VIP Brother “Образцов дом” е в понеделник 17 ноември

Градусът на напрежението в най-одумваната Къща в България расте с наближаването на финала. Съквартирантите са мобилизирали силите си до краен предел в борбата за зрителския вот. След като двама от най-коментираните млади мъже – Иво Аръков и Атанас Месечков напуснаха предаването, светлините на прожекторите отново са насочени към семейство Манови, които тази вечер ще влязат в поредния спор помежду си.

 

Какъв е поводът, който отново вкара в употреба думата „развод“ в диалозите на семейството  и как Тачо разкри самоличността на човека, който според него е любовник на Жени – не пропускайте VIP Brother тази вечер от 20:00 часа.

 

Мисия „Психоанализа” продължава с групова терапия. Този път на “прицел” е Wosh MC, който ще бъде дълбоко засегнат от оценката на двама от съквартирантите, определили като „най-лошия пример“. В очите на младия мъж ще се появят сълзи, той ще реагира спонтанно и в защитата си ще стигне до крайности. Мисията се очертава като най-драматичната за сезона, а дали ще е успешна  – ще  разберем тази вечер по Нова.

 

Междувременно слуховете за това кои ще са 10-те нови съквартиранти в Къщата набъбват из публичното пространство. Различни участници в телевизионни формати се самообявяват през своите Facebook страници за избрани.

 

Highslide JS
 

Сигурно е, че ще гледаме петима мъже, за които е създадено определението “алфа мъжкари”  и пет дами, сред които има доказани изкусителки и  “заслужили майстори” на купона. Новият сезон на Big Brother All Stars обещава да забърка коктейл от забавление, което обаче не бива да подвежда зрителите – защото става дума за 10-има доказани “професионалисти” в риалити жанра, за които няма тайни в изграждането на стратегии и които знаят как да диктуват “правилата на играта”.

 

Още ексклузивни новини за VIP Brother „Образцов дом” следете във Facebook, както и на уебсайта на шоуто.