Мисия "Психоанализа” показа, че дори и Wosh MC може да се срине психически

 

Мисия "Психоанализа” показа, че дори и Wosh MC може да има своите психологически сривове

 

Преди седмица съквартирантите го възвисиха, обявявайки го за един от най-обичаните хора в Къщата. Вотът им го направи един от първите полуфиналисти във VIP Brother. След участието си в мисията обаче Wosh MC бе огорчен и дълбоко съкрушен. С думите си съквартирантите го запратиха на дъното, като го обявиха за един от най-капризните и мрънкащи хора в Къщата.

 

В първото писмо, което Wosh MC прочете за себе си, той бе определен като най-амбициозен в Къщата и цели победа на всяка цена. Бе нарече и модерен, последователен, добър и справедлив. Чу и че всички останали го харесват и няма нищо за коригиране, а трябва да остане такъв какъвто е. Това бяха думи на Камелия Воче. Това обаче ни най-малко не зарадва Wosh MC, който видимо се изнерви.

 

Елена Кучкова беше другата, която направи анализ на певеца. Тя написа, че има най-много вредни навици и черти в Къщата, защото пуши и пие много. Когато не пиел, ставал агресивен и се поддавал на манипулации. Това довбеси Wosh MC, а третото писмо с анализа на Жени Калканджиева го накара да избухне. Тя написа, че е съквартирантът, който лъже най-много, защото казва, че може без храна и цигари, но всъщност най-много се нервира, когато те липсват.

 

„Аз пия, пуша и правя още много други безобразни неща, които не ви влизат в работата”, избухна Wosh MC, след което дори си позволи да напсува съквартиранти.

 

По-късно в разговор с Big Brother той избухна в сълзи.

 

"Всички си затварят очите за цялата психопатщина, която цари в Къщата и се закачат за дребни измишльотини като това, че съм искал цигари. Обижда ме начина, по който живеят хората. Наранява ме несправедливостта между хората. Това, че са готови да обидят човек за нещо нищожно. Не ги смятам за честни, откровени и достойни хора. Липсва им искреност, съпричастност и малко повече любов. Майки ми беше права с думите, че когато вляза в Къщата, ще ме наранят и обидят”, каза през сълзи Wosh MC.

 

Вижте още във видеото.