Шоуто в София също ще обедини светлинни и звукови ефекти, напомнящи други нейни светове

Сара Брайтман и екипа й пристигнаха късно снощи на българска земя. Певицата с брилянтен глас е в отлично настроение и в момента репетира със симфоничния оркестър на БНР, за да поднесе на феновете тази вечер най-доброто от творчеството си. 

Още по темата

 

Вратите за всички, закупили билет за шоуто в зала „Арена Армеец“, ще бъдат отворени точно в 18.00 часа, а за тези, които все още не са си купили билети, касите на залата ще работят през целия ден.

 

Точно в 20.00 часа на сцената ще се появи британската певица с диапазон от зашеметяващите три октави. Тя ще изпълни най-популярните си песни в композиции на английски, испански, френски и италиански. Шоуто в София също ще обедини светлинни и звукови ефекти, напомнящи други нейни светове. 

 

С подкрепата на Симфоничния оркестър на БНР ще ни отведе на пътешествие сред най-любимите песни от репертоара си – „Time to say goodbye”, „Memory”, „Nessun Dorma”, както и кавър версиите на хитовете на Queen – „Who Wants to Live Forever” и на Kansas – „Dust In The Wind”.

 

От специфичния за нея кросоувър - стил, обединяващ различни жанрове - до класически изпълнения на композитори от Шуберт до Андрю Лойд Уебер, Сара Брайтман ще се появи в целия си блясък на сцената на „Арена Армеец“.