Албена Вулева отнесе равно количество критики и похвали

За първи път в 10-годишната история на Big Brother зрителите имаха възможност да говорят със своите любимци по телефона, докато те са в Къщата. Албена Вулева отнесе равно количество критики и похвали, а при останалите добрите думи преобладаваха. Зрителка просълзи Влади Въргала, като му предложи апартамента на дъщеря си, в случай че няма къде да остане като излезе.

 

След напускането на Людмила в Къщата се възцари мира. Албена стана по-спокойна, според останалите и те побързаха да я приобщят в разговорите, а Кали я помоли за съвети с тренировките. Малко по-късно пиперливият език на Вулева не издържа и тя заяви на Елена, че има съмнителна професия и според нея е сриптизьорка.

 

Big Brother проведе анкета във Фейсбук страницата и сайта на формата, където поиска от феновете да категоризират съквартирантите по метода "кой е най..." Тази вечер съквартирантите се сблъскаха със зрителската любов, а всеки "най" в съответната категория отнесе кофа боя по главата от неговия подгласник. 

 

Звездите трябваше да познаят всеки "най", а наградата, в случай че имат над 50% верни отговори, беше бира, вино, шампанско, цигари и торта. Тачо бе най-мобилизиран от наградата, а Елена Кучкова за малко не провали мисията. В крайна сметка те се увенчаха с успех, но радостта им не беше трайна, Big Brother ги изненада с безалкохолна бира и детско шампанско.