Преди часове двамата представиха най-новото си видео към парчето "Първо на първо"

Пиперливият език на „Господари на ефира“ - Боби Ваклинов и рапърът Honn Kong се включват в  кампанията  Movember Bulgaria.


Преди броени часове, пиперливия език на „Господари на Ефира“, който се изявява успешно и като хип хоп изпълнител – Боби Ваклинов и най-добрият приятел на „Куката“ от сериала "Под Прикритие" – Honn Kong представиха най-новото си видео към парчето - „Първо на първо“.
Само за няколко часа песента е гледана над 7 000 пъти.


Можеш да чуеш и ти „Първо на първо“ тук: http://vbox7.com/play:e63b97e56a


Изпълнителите  ще подкрепят парито в клуб „Грамофон“ и кампанията Movember  Bulgaria, като направят представяне на  новата си песен  към парчето - „Първо на първо“, което излезе преди броени часове.


Освен тях на сцената на клуб „Грамофон“ ще видите и чуете още SPENS, SEFU, 5 СТОТАКА & VESS (CENTEO PRODUCTONS), RXDI, NIKECA, FILKATA, MILIONI DJ GROOVY, DJ LIGHT и XNRG CREW, които ще се качат на сцената на клуб „Грамофон“ за Movember Black, този четвъртък в клуб „Грамофон“. 359 HIP HOP, заедно с Movember Bulgaria и клуб „Грамофон“ организират MOVEMBER BLACK PARTY by 359 HIP HOP, което ще се проведе на 20-ти ноември от 22:00 ч. в клуб „Грамофон“. Партито е с цел популяризиране на MOVEMBER в България и входът ще бъде свободен.


За трета поредна година България се присъединява към мисията на международното движение Movember, което цели да привлече вниманието към сериозните проблеми на мъжкото здраве. Най-страшният и безкомпромисен убиец на мъжа в зряла възраст е ракът на простатата. Заболяването е сред трите най-смъртоносни карцинома.


Инициативата предвижда безплатни прегледи за пациенти с рак на простатата в Hill Clinic.
В подкрепа на Моември 2014, на сцена на клуб "Грамофон" ще видите и чуете: SPENS, SEFU, 5 СТОТАКА & VESS (CENTEO PRODUCTONS), RXDI, NIKECA, FILKATA, MILIONI, DJ GROOVY, DJ LIGHT и XNRG CREW, Боби Ваклинов и Honn Kong.