"Доста ситуации могат да ме накарат да изляза извън нерви", казва той

"Здравейте, аз съм Емо Каменов, аз съм "Къртицата". За мен беше едно голямо изпитание и беше много примамливо да участвам там, защото аз исках да участвам. Всички знаят какво спечелих аз от това шоу. Не знам как успях, но успях. Явно съм бил някакъв положителен герой, защото като ме видят в София, Пловдив, Варна, Бургас, моят град Монтана, Враца, хората много ми се радват", казва той.


"Да ти кажа честно промених се, защото това лето нито веднъж не съм се сбил. Ма един шамар е нищо... Повечето от хората около мен казват, че не съм добър човек и не знам защо. Може би защото съм агресивен и си държа на моето и си го отстоявам. Сигурно за това не съм приятен, лицеприятен също. Както искат, аз съм си такъв, който ме харесва- харесва, който не ме харесва- в шуштавата", допълва още Каменов.


"Доста ситуации могат да ме накарат да изляза извън нерви и като казвам доста- доста. Ако някой ми нарушава спокойствието или ще се сбиеме, или много ще се сбиеме. Кое не става с бой, става с много бой. Добър човек лошо в себе си не може да държи", споделя още той.