"Аз просто искам да правя музика от сърце", казва певицата

"Казвам се Пламена и съм певица. Никога не съм си мечтала да бъда докторка, да бъда балерина или принцеса. Единственото за което си мечтаех е да бъда певица и съм щастлива, че когато пораснах това се сбъдна", споделя тя.


"Явявала съм се на много конкурси. Мюзик айдъл беше просто един от всички тези конкурси, но пък най-важния в живота ми и всъщност от там започна всичко за мен", казва още Пламена.

 

"Когато получих покана за корица от най-престижното мъжко списание, за мен беше наистина предизвикателство и се почувствах поласкана", споделя младата певица.


"Аз винаги съм харесвала поп фолк. И винаги след участие съм ходила и съм разпускала в такива заведения. Просто една сутрин се събудих и реших да направя поп фолк парче. То взе че пък се получи готино и така тръгна всичко.  Кой би могъл да определи тази музика като нещо пошло? Аз не бих си позволила да кажа, че българският народ харесва нещо пошло и че е повърхностно. Аз просто искам да правя музика от сърце", казва тя.


"В Биг Брадър ALL STARS реших да вляза защото, самия социален експеримент е наистина уникален. Не знам кой е създателя на шоуто, но наистина уникален експеримент, който вади на повърхността някакви неща, които самия ти не си подозирал", допълва Пламена.